Recensies

“Timo heeft op onze school Helen Parkhurst OSG te Almere, al een aantal websites gemaakt. Timo is tweedejaars leerling HAVO/VWO en is overgegaan naar het derde jaar. Timo heeft voor zijn klas voor het vak beeldende vorming een website gemaakt. Het doel van de website is dat leerlingen alle foto’s van eigen werk, verslagen, reflecties en PowerPoint daarop plaatsen. De leerlingen kunnen via deze website met elkaar communiceren over hun werk. Ik kan als docent al het werk zien en gericht feedback geven aan leerlingen. Wat ik zo goed vind van Timo is dat hij naar je luistert en doorvraagt wat je wensen zijn voor de website. Dat zijn vaardigheden die je beslist moet hebben als je klanten tevreden wilt stellen.
Timo is iemand die doet wat hij zegt. Afspraak is afspraak.
Timo denkt met je mee. Timo zegt wat hij van iets vindt.
Timo is vriendelijk en betrouwbaar.
Kortom ik durf Timo beslist aan te bevelen.”
— J. Baaren

Met Timo samenwerken heb ik als zeer prettig ervaren! De website is aangepast! Hij levert uitstekend werk af. Hij werkt snel en luistert wat je als klant graag wilt. Deze combinatie is goud waard! Ik zal Timo zeker aanbevelen bij vrienden of klanten van mij!
— R. Grassnick

Mede dankzij Timo Pouw van Timoathp heb ik nu een prachtige webshop! (www.momsstuff.nl). Zeer kundig heeft hij de hele technische kant van het maken van de webshop aangepakt en met veel geduld en enthousiasme stond hij altijd voor mij klaar om van alles uit te leggen. Overweeg je om n webshop of website te laten maken, dan is Timo van Timoathp zeker een aanrader!

— J. Vermeij