Werkwijze

Hoe verloopt brainstorm fase?
Iedereen heeft andere behoeftes voor een website. Daarom verloopt deze fase altijd anders. Maar over het algemeen begint het ontwerpen van de website met een brainstorm fase waar iedereen bij zit die betrokken is met het project. Hier worden ideeën uitgewisseld en word vast gelegd wat er op de website komt.

Hoe verloopt de webdesign fase?
Met de ideeën van de brainstorm fase en de huisstijl richtlijnen wordt er een concept gemaakt van de webdesign. Hierbij wordt er opgelet dat er een ideale website word gemaakt die aansluit bij de wensen van uw doelgroep. Het resultaat is een werkende website die bij ons online staat waarvan wij u een goed idee kunnen geven hoe het de website eruit komt te zien. Vervolgens word het resultaat aan u gepresenteerd en hierbij geven wij uitleg over de keuzes die wij gemaakt hebben tijdens de design fase. De feedback die we vervolgens van u krijgen worden verwerkt in de feedback fase.

Wat is een feedback fase?
Het kan zijn dat u na de presentatie van de webdesign fase dingen gezien hebt die u anders had voorgesteld. Daarom hebben wij een feedback fase waar u de aanpassingen kunt doorvoeren. Alle aanpassingen voegen we samen zodat wij precies weten wat er aangepast moet worden. Vervolgens worden de resultaten van de aanpassingen weer aan u gepresenteerd ter goedkeuring. In vele gevallen is na een of twee feedbackfases al een akkoord bereikt over de webdesign van de website. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een extra feedback fase te doen.

Wat is finishing touch fase?
Als de feedback fase afgelopen is precies zoals u het wilt, vragen we een definitieve goedkeuring. Met deze goedkeuring plaatsen we de website op uw domein en de website is klaar voor gebruik.